Descarcator Protectie Curent Continuu 2P 500V 20KA-40KA

51.23 lei TVA 9% inclus

Disponibil la precomanda in 15-20 zile

Pentru a beneficia de prevederile alin.(3) lit.q), r), si s), cumparatorii persoane juridice au obligatia de a semna la dispozitia furnizorului o declaratie pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr.1 la prezenta lege. In cazul cumparatorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusa conform prevederilor alin. (3) lit. p), r), si s) pe baza semnaturii cumparatorului de primire a produselor, aplicata pe factura in care se mentioneaza expres adresa locuintei de instalare a produselor, iar in caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaratii pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr. 2 la prezenta lege. (Legea 39/2023)

Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport.

Stoc epuizat

Descriere

Descărcătoarele de supratensiune pentru sistemele fotovoltaice sunt similare în funcționare cu SPD-urile utilizate în alte aplicații electrice, dar sunt adaptate specific pentru a proteja panourile solare și componentele sistemului PV. Aceste dispozitive sunt concepute să absoarbă și să redirecționeze supratensiunile generate de descărcările atmosferice sau alte surse de tensiune înalte, astfel încât să nu ajungă la echipamentele sensibile din sistemul PV.

Atunci când alegeți un descărcător de supratensiune pentru panourile fotovoltaice, este important să luați în considerare următoarele aspecte:

Tensiune nominală: Asigurați-vă că descărcătorul de supratensiune este proiectat pentru tensiunea nominală a sistemului fotovoltaic. Aceasta poate fi de obicei de 600V, 1000V sau chiar mai mare, în funcție de specificațiile sistemului.
Nivel de protecție: Verificați nivelul de protecție oferit de descărcătorul de supratensiune. Acesta este specificat de obicei ca tensiune maximă de supratensiune pe care o poate canaliza în mod eficient.
Capacitate de descărcare: Asigurați-vă că descărcătorul de supratensiune are o capacitate de descărcare suficientă pentru a face față vârfurilor de tensiune din sistem. Aceasta este exprimată de obicei ca curent maxim de descărcare.
Standarde de siguranță: Verificați dacă descărcătorul de supratensiune respectă standardele de siguranță relevante și are certificări adecvate.
Este recomandat să consultați un specialist sau un instalator calificat pentru a vă ajuta să selectați și să instalați descărcătoarele de supratensiune potrivite pentru sistemul dvs. fotovoltaic, deoarece acesta este un aspect critic pentru protecția eficientă a sistemului împotriva supratensiunilor.

Recomandate pentru protectia instalatiior solare fotovoltaice impotriva fulgerelor asigurand descarcaresuprasarcinilor electrice protejand instalatia panourilor fotovoltaice.
Descarcatoarele de protecţie la supratensiuni sunt special proiectate pentru instalare în circuite de curent continuu ale sistemelor fotovoltaice (solare).
Descarcatoarele de protecție la supratensiuni în CC sunt potrivite pentru aplicații fotovoltaice. Acestea sunt proiectate și testate conform cu clasa PV T2 din standardul EN 50539-11.
Indicatorul de stare ajută utilizatorii să cunoască starea dispozitivului.
Construcția modulară face posibilă schimbarea cartușului fara deconectare.

Garantia se acorda doar in baza comenzii,facturii sau bonului fiscal:
-24 luni Persoane Fizice
-12 luni Persoane Juridice

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Descarcator Protectie Curent Continuu 2P 500V 20KA-40KA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This field is required.

Specificatii tehnice Numar Tip
Descarcator Supratensiune T2
Curent DC
Numar poli 2
Voltaj 500V
Curent descarcare nominal 20KA
Curent descarcare maxim 40KA
Grad protectie IP20
Frecventa 50Hz
Temperatura lucru -5°C - +40°C