Copex PVC cu sarma Gewiss DX15132R, D 32 mm, 750N, rola 50 m

3.03 lei TVA 9% inclus

Disponibil la precomanda in 15-20 zile

Pentru a beneficia de prevederile alin.(3) lit.q), r), si s), cumparatorii persoane juridice au obligatia de a semna la dispozitia furnizorului o declaratie pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr.1 la prezenta lege. In cazul cumparatorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusa conform prevederilor alin. (3) lit. p), r), si s) pe baza semnaturii cumparatorului de primire a produselor, aplicata pe factura in care se mentioneaza expres adresa locuintei de instalare a produselor, iar in caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaratii pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr. 2 la prezenta lege. (Legea 39/2023)

Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport.

Stoc epuizat

Descriere

Tubul flexibil cu sarma, tip copex, este fabricat din PVC. Acesta se utilizeaza pentru instalatiile fixe din interiorul constructiilor, protejand astfel cablurile si conductorii electrici. Prezinta o rezistenta la comprimare de 750 N.
Produsul este de culoare neagra si se comercializeaza sub forma de rola. Are o lungime de 50 m si un diametru exterior de 32 mm.
Avantaje:
material rezistent

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Copex PVC cu sarma Gewiss DX15132R, D 32 mm, 750N, rola 50 m”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This field is required.

Specificatii tehnice Numar Tip
Diametru 32 mm
Rezistenta la compresiune 750 N
Lungime 25 m
Cu fir tragere Da
Material PVC
Halogen free Da