Descarcator Protectie Curent Continuu 2P 800V 20KA-40KA

52.32 lei TVA 9% inclus

Disponibil la precomanda

Pentru a beneficia de prevederile alin.(3) lit.q), r), si s), cumparatorii persoane juridice au obligatia de a semna la dispozitia furnizorului o declaratie pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr.1 la prezenta lege. In cazul cumparatorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusa conform prevederilor alin. (3) lit. p), r), si s) pe baza semnaturii cumparatorului de primire a produselor, aplicata pe factura in care se mentioneaza expres adresa locuintei de instalare a produselor, iar in caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaratii pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr. 2 la prezenta lege. (Legea 39/2023)

Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport.

Stoc epuizat

Descriere

“Descărcătoarele de supratensiune pot fi instalate în două locații principale într-un sistem fotovoltaic: înainte de invertor și după invertor. Descărcătoarele montate înainte de inversor protejează panourile solare și cablurile de conexiune de vârfurile de tensiunesi invertorul, în timp ce cele montate după invertor protejează echipamentele legate de rețea.

Recomandate pentru protectia instalatiior solare fotovoltaice impotriva fulgerelor asigurand descarcaresuprasarcinilor electrice protejand instalatia panourilor fotovoltaice.
Descarcatoarele de protecţie la supratensiuni sunt special proiectate pentru instalare în circuite de curent continuu ale sistemelor fotovoltaice (solare).
Descarcatoarele de protecție la supratensiuni în CC sunt potrivite pentru aplicații fotovoltaice. Acestea sunt proiectate și testate conform cu clasa PV T2 din standardul EN 50539-11.
Indicatorul de stare ajută utilizatorii să cunoască starea dispozitivului.
Construcția modulară face posibilă schimbarea cartușului fara deconectare.”

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Descarcator Protectie Curent Continuu 2P 800V 20KA-40KA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This field is required.

Specificatii tehnice Numar Tip
Descarcator Supratensiune T2
Curent DC
Numar poli 2
Voltaj 800V
Curent descarcare nominal 20KA
Curent descarcare maxim 40KA
Grad protectie IP20
Frecventa 50Hz
Temperatura lucru -5°C - +40°C