Descarcator Protectie Curent Alternativ 2P 275V 20KA-40KA

49.05 lei TVA 9% inclus

Disponibil la precomanda in 15-20 zile

Pentru a beneficia de prevederile alin.(3) lit.q), r), si s), cumparatorii persoane juridice au obligatia de a semna la dispozitia furnizorului o declaratie pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr.1 la prezenta lege. In cazul cumparatorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusa conform prevederilor alin. (3) lit. p), r), si s) pe baza semnaturii cumparatorului de primire a produselor, aplicata pe factura in care se mentioneaza expres adresa locuintei de instalare a produselor, iar in caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaratii pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr. 2 la prezenta lege. (Legea 39/2023)

Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport.

Stoc epuizat

Descriere

Recomandate pentru protectia instalatiior solare fotovoltaice impotriva fulgerelor asigurand descarcaresuprasarcinilor electrice protejand instalatia panourilor fotovoltaice si a celor casnice.
Descarcatoarele de protecţie la supratensiuni sunt special proiectate pentru instalare în circuite de curent alternativ ale instalatiilor electrice,protejand deopotriva si electrocasnicele.
Descarcatoarele de protecție la supratensiuni în AC sunt potrivite pentru aplicații casnice si industriale. Acestea sunt proiectate și testate conform cu clasa TII din standardul EN 61643-11.
Indicatorul de stare ajută utilizatorii să cunoască starea dispozitivului.
Construcția modulară face posibilă schimbarea cartușului fara deconectare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Descarcator Protectie Curent Alternativ 2P 275V 20KA-40KA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This field is required.

Specificatii tehnice Numar Tip