Plata online cu card bancar

Pentru plata online utilizam procesatorul ING WebPay, unde sunt acceptate cardurile sub marcile VISA, MASTERCARD si MAESTRO.

Acest mod de plata nu presupune nici un comision suplimentar.

Aceasta metoda de plata este complet securizata. In momentul platii pentru asigurarea protectiei tranzactiilor, transmiterea datelor dumneavoastra confidentiale se face direct prin intermediul procesatorului de plati (ING WebPay) catre banca, folosindu-se o conexiune securizata. Informatiile dumneavoastra nu sunt in niciun moment stocate in baza noastra de date. Banca si procesatorul de plati sunt singurele institutii care intra in contact cu informatiile dumneavoastra, iar ei ofera o garantie totala.

Pentru efectuare cu succes a tranzactiei, dumneavoastra trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si codul de securitate (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra). In functie de cardul pe care il folositi codul de securitate poate lipsi.

Indiferent de valuta pe care o aveti pe card, tranzactiile se vor efectua in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Se face la livrare marfii, in lei, la valoarea din momentul confirmarii prin email sau telefonice a comenzii. Incasarea banilor se va face de catre agentul care efectueaza livrarea.

 

Alături de am implementat un sistem de plata in rate 100% online, care se poate accesa direct de pe site-ul nostru, fara drumuri la banca si fara card de credit.

Pasii sunt simpli:
1. selectezi ca Metoda de plata, varianta ” Cumperi acum, platesti mai tarziu, prin si finalizezi comanda
2. vei fi redirectionat in pagina TBI – te rugam sa astepti cateva momente pana se realizeaza transferul
3. vei avea posibilitatea sa alegi numarul de rate si valoarea lunara dorite
4. te identifici la distanta pe baza cartii de identitate in original
5. semnezi electronic documentele, printr-un cod primit pe sms. Este nevoie sa detii o sursa de venit inregistrata la ANAF de minim 3 luni
6. dupa aprobare, noi iti livram comanda.
Pentru mai multe detalii, poti accesa linkul urmator: https://tbibank.ro/

Fă plata direct în contul nostru bancar. Te rog folosește ID-ul comenzii tale ca referință de plată. Comanda nu va fi livrată până când fondurile nu vor fi vărsate în contul nostru.
Date necesare:
Nume firma: GEOSIL BEST TEAM CONSTRUCT S.R.L
Sediul social: Sat Hemeiuş, Comuna Hemeius, Strada lon Simionescu, Nr. 97, Jud. BACĂU
Cont lei: RO84INGB0000999912803011
Banca ING Bank
Cod unic inregistrare: 46660056
Nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J04/1428/2022