Cablu electric MYF 1 x 16 mmp, izolatie PVC, galben / verde, cupru

11.99 lei TVA 9% inclus

Disponibil la precomanda in 15-20 zile

Pentru a beneficia de prevederile alin.(3) lit.q), r), si s), cumparatorii persoane juridice au obligatia de a semna la dispozitia furnizorului o declaratie pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr.1 la prezenta lege. In cazul cumparatorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusa conform prevederilor alin. (3) lit. p), r), si s) pe baza semnaturii cumparatorului de primire a produselor, aplicata pe factura in care se mentioneaza expres adresa locuintei de instalare a produselor, iar in caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaratii pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr. 2 la prezenta lege. (Legea 39/2023)

Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport.

Stoc epuizat

Descriere

Cablul MYF 16 este un conductor eletric flexibil, din cupru, cu izolatie din PVC, de 1 mm. Are 1 fir conductor, pe sectiunea de 16 mmp.
Cablul se utilizeaza in instalatii electrice interioare, mobile sau fixe, la care este necesara o flexibilitate marita, in tuburi aparente sau ingropate, pentru circuite de comanda si control, in instalatii de iluminat cu o tensiune nominala de pana la 450/750 V.
Diametrul exterior al cablului este de 6.7-8.1 mm.
Produsul are intarziere la propagarea flacarii.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cablu electric MYF 1 x 16 mmp, izolatie PVC, galben / verde, cupru”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This field is required.

Specificatii tehnice Numar Tip
Sectiune conductor 16mm²
Material izolatie PVC
Culoare izolatie Verde / Galben
Tensiune nominala 500V