Panou de distribuție electric BMPT mono

99.14 lei TVA 9% inclus

Disponibil la precomanda in 15-20 zile

Pentru a beneficia de prevederile alin.(3) lit.q), r), si s), cumparatorii persoane juridice au obligatia de a semna la dispozitia furnizorului o declaratie pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr.1 la prezenta lege. In cazul cumparatorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusa conform prevederilor alin. (3) lit. p), r), si s) pe baza semnaturii cumparatorului de primire a produselor, aplicata pe factura in care se mentioneaza expres adresa locuintei de instalare a produselor, iar in caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaratii pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr. 2 la prezenta lege. (Legea 39/2023)
SKU: EB2253515 Categorie:

Descriere

Este un panou de distribuție electric cu capac transparent modular din ABS cu dimensiunea de 25X35X15 cm, cutie de distribuție electrică armată cu fibră de sticlă. Cutie electrica de inalta calitate; Este protejat împotriva acizilor și bazelor și nu conține umiditate.

Panoul de distribuție electric, cu usa transparenta, modular, ușor de utilizat, ste inclus in clasa de inflamabilitate Vx si se autostinge in caz de incendiu.

Panoul de distribuție electric produs cu grijă este inoxidabil și rezistent la zgârieturi. Prin urmare, nu necesită întreținere și are o viață lungă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Panou de distribuție electric BMPT mono”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This field is required.

Specificatii tehnice Numar Tip