Pachet Sistem centrala fotovoltaica 6 KW Monofazat DEYE + 1 Acumulator 5kw (bonus)

Montaj gratuit pentru sistemul fotovoltaic

23424.10 lei TVA 9% inclus

+ Taxa de timbru: 408.88 lei (TVA 19% inclus)

Pentru a beneficia de prevederile alin.(3) lit.q), r), si s), cumparatorii persoane juridice au obligatia de a semna la dispozitia furnizorului o declaratie pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr.1 la prezenta lege. In cazul cumparatorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusa conform prevederilor alin. (3) lit. p), r), si s) pe baza semnaturii cumparatorului de primire a produselor, aplicata pe factura in care se mentioneaza expres adresa locuintei de instalare a produselor, iar in caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaratii pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr. 2 la prezenta lege. (Legea 39/2023)

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Transformați-vă locuința sau afacerea într-o centrală de energie verde cu noul nostru Pachet Sistem Centrala Fotovoltaica de 6 KW Monofazat DEYE, acum cu un acumulator bonus de 5kw. Această soluție avansată oferă nu doar o capacitate de producție energetică sporită, dar și o eficiență și fiabilitate remarcabilă.

Cu 12 panouri fotovoltaice Longi de 505W și un invertor DEYE Hibrid Monofazic de 6kW, acest sistem este optimizat pentru a maximiza captarea energiei solare și a converti eficient această energie în electricitate utilizabilă. Acumulatorul inclus, cu tehnologie prismatică de fosfat de fier de litiu, garantează o stocare a energiei sigură și eficientă. Echipat cu un BMS inteligent, acesta previne supraîncărcarea și supradescărcarea, extinzând durata de viață a bateriei și asigurând o performanță optimă pe termen lung.

Fără necesitatea de întreținere și cu o rezistență internă scăzută, sistemul oferă o încărcare rapidă și eficientă, iar cu ajutorul ecranului LCD puteți monitoriza ușor starea bateriei. Securitatea este asigurată printr-un test riguros de siguranță, eliminând riscurile de incendiu, explozie sau scurgeri.

Pachetul include toate componentele necesare pentru o instalare ușoară și eficientă: sine de prindere, cleme, cabluri solare, conectori MC4, tablouri de control DC și AC, și un sistem de prindere pentru acumulator. Această soluție este perfectă pentru oricine dorește să își reducă amprenta de carbon și să economisească costuri pe termen lung.

Investiți într-un viitor sustenabil cu acest Pachet Sistem Centrala Fotovoltaica de 6 KW Monofazic DEYE. Este alegerea ideală pentru cei care caută o soluție de energie regenerabilă fiabilă și de înaltă performanță.

Sistemul fotovoltaic beneficiaza de punere în funcțiune incluse în preț, plus mentenanță gratuită timp de un an.

Bonus: Intocmire Dosar de prosumator cu posibilitate de depunere (in cazuri exceptionale depunerea intra in sarcina beneficiarului

Garantie acumulator: 10 ani
Garantie panouri: 12 ani
Garantie invertor: 10 ani
Garantie manopera: 5 ani

 

Informații suplimentare

Putere (kW)

Tip bransament

Brand invertor sistem

Tip pachet

Tip Invertor

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet Sistem centrala fotovoltaica 6 KW Monofazat DEYE + 1 Acumulator 5kw (bonus)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This field is required.

Specificatii tehnice Numar Tip
Panou fotovoltaic Longi 505W 12
Invertor DEYE Hibrid Monofazic 6kW SUN‐6K‐SG03LP1‐EU 1
Sina R52 L2100 mm 12
Piesa de imbinare sina R52 10
Clema intermediara kit 30-40mm 28
Clema de capat 35mm - sistem balast 12
Surub de prindere sina picior L 36
Clema prindere tip L 36
Copex metalic 32 mm, cu izolatie PVC rezistent UV 20
Canal cablu PVC 50x30 (2m) 4
Cablu MYYM 3x6 mmp, izolatie PVC 30
Cablu solar 1*6 mm2 (Rosu si Negru) 50
Cablu impamantare MYF 1*10 mmp 15
Conector MC4 4
Tablou DC (descarcatoare DC, separatori cu fuzibili, cleme AVK) 1
Tablou AC (siguranta automata, descarcatoare AC, cleme AVK) 1
Tablou BMPM 1
Sistem Acumulator LifePo4 5kw COOLI (BMS+sistem prindere perete inclus) 1