Pachet Sistem centrala fotovoltaica 15 KW Trifazic DEYE + 1 Acumulator 5kw (bonus)

Montaj gratuit pentru sistemul fotovoltaic

44690.00 lei TVA 9% inclus

+ Taxa de timbru: 936.72 lei (TVA 19% inclus)

Pentru a beneficia de prevederile alin.(3) lit.q), r), si s), cumparatorii persoane juridice au obligatia de a semna la dispozitia furnizorului o declaratie pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr.1 la prezenta lege. In cazul cumparatorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusa conform prevederilor alin. (3) lit. p), r), si s) pe baza semnaturii cumparatorului de primire a produselor, aplicata pe factura in care se mentioneaza expres adresa locuintei de instalare a produselor, iar in caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaratii pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr. 2 la prezenta lege. (Legea 39/2023)

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Elevați eficiența energetică la un nou nivel cu Pachetul Sistem Centrala Fotovoltaica de 15 KW Trifazic DEYE, acum oferit cu un acumulator bonus de 5kw. Acest pachet reprezintă soluția supremă pentru cei care caută o capacitate de producție energetică superioară, combinată cu tehnologie de ultimă generație.

Cu 30 de panouri fotovoltaice Longi de 505W și un invertor DEYE Hibrid Trifazic de 15kW, acest sistem este capabil să gestioneze cerințele energetice substanțiale, oferind o eficiență remarcabilă în conversia energiei solare. Acumulatorul inclus, cu tehnologia avansată prismatică de fosfat de fier de litiu, asigură o stocare a energiei sigură și eficientă, cu un BMS inteligent care previne supraîncărcarea și supradescărcarea, mărind durata de viață a bateriei.

Designul fără întreținere, cu descărcare automată redusă și încărcare rapidă, face din acest sistem o alegere ideală pentru eficiența energetică. Siguranța este garantată prin teste riguroase, eliminând riscurile de incendiu, explozie sau scurgeri. Ecranul LCD permite utilizatorilor să monitorizeze ușor starea bateriei.

Pachetul include tot ce este necesar pentru o instalare simplă și eficientă: sine de prindere, cleme, cabluri solare, conectori MC4, tablouri de control DC și AC, și un sistem de prindere pentru acumulator. Această soluție este ideală pentru medii rezidențiale mari, comerciale sau industriale, unde cerințele de energie sunt semnificative.

Acest sistem fotovoltaic de 15 KW este perfect pentru cei care doresc să reducă costurile energetice și să contribuie activ la protecția mediului. Este o investiție inteligentă într-un viitor sustenabil și eficient din punct de vedere energetic.

Sistemul fotovoltaic beneficiaza de punere în funcțiune incluse în preț, plus mentenanță gratuită timp de un an.

Bonus: Intocmire Dosar de prosumator cu posibilitate de depunere (in cazuri exceptionale depunerea intra in sarcina beneficiarului

Garantie acumulator: 10 ani
Garantie panouri: 12 ani
Garantie invertor: 10 ani
Garantie manopera: 5 ani

 

Informații suplimentare

Putere (kW)

Tip bransament

Brand invertor sistem

Tip pachet

Tip Invertor

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet Sistem centrala fotovoltaica 15 KW Trifazic DEYE + 1 Acumulator 5kw (bonus)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This field is required.

Specificatii tehnice Numar Tip
Panou fotovoltaic Longi 505W 30
Invertor DEYE Hibrid Trifazic 15kW SG01HP3‐EU‐AM2 High Voltage 1
Sina R52 L2100 mm 30
Piesa de imbinare sina R52 26
Clema intermediara kit 30-40mm 60
Clema de capat 35mm - sistem balast 30
Surub de prindere sina picior L 90
Clema prindere tip L 90
Copex metalic 32 mm, cu izolatie PVC rezistent UV 20
Canal cablu PVC 50x30 (2m) 4
Cablu MYYM 5x6 mmp, izolatie PVC 30
Cablu solar 1*6 mm2 (Rosu si Negru) 105
Cablu impamantare MYF 1*10 mmp 15
Conector MC4 4
Tablou DC (descarcatoare DC, separatori cu fuzibili, cleme AVK) 1
Tablou AC (siguranta automata, descarcatoare AC, cleme AVK) 1
Tablou BMPT 1
Sistem Acumulator LifePo4 5kw COOLI (BMS+sistem prindere perete inclus) 1