Pachet Sistem centrala fotovoltaica 3 KW Trifazic DEYE + 1 Acumulator 5kw (bonus)

Montaj gratuit pentru sistemul fotovoltaic

17385.50 lei TVA 9% inclus

+ Taxa de timbru: 311.78 lei (TVA 19% inclus)

Pentru a beneficia de prevederile alin.(3) lit.q), r), si s), cumparatorii persoane juridice au obligatia de a semna la dispozitia furnizorului o declaratie pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr.1 la prezenta lege. In cazul cumparatorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusa conform prevederilor alin. (3) lit. p), r), si s) pe baza semnaturii cumparatorului de primire a produselor, aplicata pe factura in care se mentioneaza expres adresa locuintei de instalare a produselor, iar in caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaratii pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr. 2 la prezenta lege. (Legea 39/2023)

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Descoperiți eficiența energetică și sustenabilitatea cu noul nostru Pachet Sistem Centrala Fotovoltaica de 3 KW Trifazic DEYE, completat de un acumulator bonus de 5kw. Proiectat pentru performanță maximă, acest sistem include un invertor DEYE Hibrid Monofazic de 3kW, panouri fotovoltaice Longi de 505W și un acumulator inovator cu celule prismatice din fosfat de fier de litiu.

Beneficiind de un BMS inteligent, sistemul gestionează eficient încărcarea și descărcarea bateriei, prevenind supraîncărcarea și supradescărcarea, și asigură o durată de viață îndelungată a ciclului. Bateria, cu un design fără întreținere, oferă descărcare automată redusă, încărcare rapidă și o eficiență remarcabilă.

Pentru siguranță sporită, sistemul a fost supus unor teste de siguranță extreme, demonstrând absența riscului de incendii, explozii sau scurgeri. Mai mult, ecranul LCD integrat facilitează monitorizarea datelor bateriei în timp real.

Pachetul include, de asemenea, componentele esențiale pentru instalare, precum sine de prindere, cleme, cabluri solare, conectori MC4, și tablouri de control atât DC cât și AC, garantând o instalare simplă și eficientă.

Acest sistem fotovoltaic este soluția ideală pentru cei care caută o sursă de energie curată și de înaltă performanță, fiind perfect pentru uz rezidențial sau comercial . Investiția în energia solară nu doar că reduce factura de electricitate, dar contribuie și la un viitor mai verde.

Sistemul fotovoltaic beneficiaza de punere în funcțiune incluse în preț, plus mentenanță gratuită timp de un an.

Bonus: Intocmire Dosar de prosumator cu posibilitate de depunere (in cazuri exceptionale depunerea intra in sarcina beneficiarului

Garantie acumulator: 10 ani
Garantie panouri: 12 ani
Garantie invertor: 10 ani
Garantie manopera: 5 ani

Informații suplimentare

Putere (kW)

Tip bransament

Brand invertor sistem

Tip pachet

Tip Invertor

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet Sistem centrala fotovoltaica 3 KW Trifazic DEYE + 1 Acumulator 5kw (bonus)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This field is required.

Specificatii tehnice Numar Tip
Panou fotovoltaic Longi 505W 6
Invertor DEYE Hibrid Monofazic 3kW SUN-3K-SG04LP1-EU 1
Sina R52 L2100 mm 8
Piesa de imbinare sina R52 7
Clema intermediara kit 30-40mm 16
Clema de capat 35mm - sistem balast 10
Surub de prindere sina picior L 28
Clema prindere tip L 28
Copex metalic 32 mm, cu izolatie PVC rezistent UV 28
Canal cablu PVC 50x30 (2m) 40
Cablu solar 1*6 mm2 (Rosu si Negru) 55
Cablu impamantare MYF 1*10 mmp 15
Conector MC4 4
Tablou DC (descarcatoare DC, separatori cu fuzibili, cleme AVK) 1
Tablou AC (siguranta automata, descarcatoare AC, cleme AVK) 1
Tablou BMPM 1
Sistem Acumulator LifePo4 5kw COOLI (BMS+sistem prindere perete inclus) 1