tehnologie inteligenta

Pompe de caldura
Inverter SPRSUN

Pompele de căldură cu invertor DC ajusteaza automat viteza compresorului ı̂n funcție de schimbarea temperaturii ambientale, asigurând astfel o temperatură interioară mai stabilă. Acest sistem cu tehnologie cu invertor de curent continuu este mai bun decât pompa de căldură obișnuită aer-apă.

carcateristici

Pompe de căldură DC Inverter

Pompele de căldură cu invertor sunt soluții de ı̂ncălzire și răcire de ı̂naltă eficiență care mențin căldura ı̂n case, ı̂ntreprinderi și facilități publice și sociale ı̂n timpul vremii reci. În același timp, ele ajută la menținerea temperaturilor scăzute atunci când vremea este extrem de caldă. În plus, sunt proiectate pentru a le permite să ı̂ncălzească apa, răcirea și ı̂ncălzirea casei. Acestea pot funcționa la o temperatură de până la 20°C, cu o capacitate maximă de ı̂ncălzire care variază ı̂ntre 9,5KW și 32KW. Au o temperatură maximă a apei de 60°C.

Etichetă energetică ERP A+++

Utilizează eficient electricitatea pentru a valorifica căldura ambientală din aer pentru încălzire și răcire.

GWP mic (Potential de incalzire globala)

Noul gaz refrigerant R32 ajută pompele noastre de căldură cu invertor DC să funcționeze mai curat și mai eficient.

Zgomot super redus

Pompele de căldură cu invertor DC SPRSUN R32 DC adoptă măsuri de reducere a zgomotului. Nivelurile de zgomot ı̂ncep de la 42 dBA

Tehnologie inteligenta

Controlerul CAREL este capabil să ı̂nregistreze temperaturile, folosind senzori care ı̂nregistrează condițiile din jur.

tehnologie noua

Care sunt diferențele dintre pompele de căldură cu invertor și cele fără invertor?

Diferența dintre pompele de căldură cu invertor și cele fără invertor constă ı̂n modul ı̂n care acestea furnizează energia. Pompele de căldură fără invertor funcționează, de obicei, prin pornirea și oprirea sistemului. Când sunt pornite, acestea funcționează la o capacitate de 100% pentru a furniza cererea mare de căldură din proprietate. În plus, ele vor funcționa ca atare până când cererea este satisfăcută. După aceea, ele vor porni și opri ciclic pentru a regla temperaturile. Dimpotrivă, un compresor cu viteză variabilă este utilizat de pompele de căldură cu invertor pentru a modula aceste temperaturi prin creșterea și scăderea vitezei sale pentru a se potrivi exact cerințelor cererii proprietății, pe măsură ce temperatura exterioară se schimbă.

randament maxim

De ce sunt pompele de căldură cu invertor atât de eficiente?

Pompele de căldură cu invertor sunt eficiente pentru că pot ajusta automat viteza compresorului și o pot schimba ı̂n funcție de acea temperatură ambientală. Acest lucru are ca rezultat o temperatură interioară mai stabilă.

În plus, acestea nu se opresc din funcționare atunci când ating temperatura interioară, ci vor menține funcționalitatea ı̂n timp ce funcționează la un consum redus de energie.

De obicei, atunci când temperatura ambientală scade, pompa de căldură cu invertor ı̂și ajustează capacitatea pentru a oferi o capacitate de ı̂ncălzire mai mare.

De exemplu, la -15°C, capacitatea de ı̂ncălzire se ajustează la 60%, ı̂n timp ce la -25°C capacitatea de ı̂ncălzire se ajustează la 80%. Această tehnologie se află ı̂n centrul eficienței pompelor de căldură cu invertor.

investitie inteligenta

Merită o pompă de căldură cu invertor?

Primul beneficiu include faptul că există mai puțină rupere și uzură care este comună ı̂n cazul pompelor de căldură. În plus, spre deosebire de pompele de căldură, operarea pompelor de căldură cu invertor este relativ ușoară și, prin urmare, nu necesită contractarea serviciilor de personal de operare.

Acestea sunt foarte eficiente ı̂n comparație cu pompele de căldură, ca atare au o eficiență auditivă mai mare, un efect mai bun de economisire a energiei și cheltuieli reduse de consum de energie.

În al treilea rând, acestea sunt ușor de ı̂ntreținut, deoarece costurile de funcționare sunt reduse. În cele din urmă, instalarea lor necesită mai puțin spațiu ı̂n comparație cu pompele de ı̂ncălzire, deoarece nu este nevoie de un rezervor tampon care este asociat cu pompele de căldură fără invertor.

eficienta si confort

Cum funcționează o pompă de căldură cu invertor?

O pompă de căldură cu invertor funcționează, de obicei, prin utilizarea unei tehnologii speciale - compresor cu viteză variabilă cu invertor. Această tehnologie permite pompelor de căldură să funcționeze la ı̂ntreaga lor gamă (0 - 100%). Ea realizează acest lucru prin analiza continuă a condițiilor și a temperaturii prezente ı̂n casă. Ulterior, aceasta ı̂și ajustează capacitatea de ieșire pentru a se asigura că temperaturile și condițiile rămân la cele mai bune valori, sporind astfel eficiența și confortul.

În mod obișnuit, o pompă de căldură cu invertor ı̂și modulează la nesfârșit puterea pentru a susține o reglare consistentă a temperaturii. Mai mult, pompa de căldură cu invertor reacționează de obicei la schimbarea cererii de căldură pentru a controla orice fluctuație de temperatură și a menține la un nivel minim.

capacitate de incalzire si racire

Ce este o pompă de căldură cu invertor?

Pompele de căldură cu invertor sunt soluții de ı̂ncălzire și răcire de ı̂naltă eficiență care mențin căldura ı̂n case, ı̂ntreprinderi și facilități publice și sociale ı̂n timpul vremii reci. În același timp, ele ajută la menținerea temperaturilor scăzute atunci când vremea este extrem de caldă. În plus, sunt proiectate pentru a le permite să ı̂ncălzească apa, răcirea și ı̂ncălzirea casei. Acestea pot funcționa la o temperatură de până la 20°C, cu o capacitate maximă de ı̂ncălzire care variază ı̂ntre 9,5KW și 32KW. Au o temperatură maximă a apei de 60°C.

Pompele de căldură cu invertor au un nivel energetic de clasificare ERP A+++ și pot ajuta la economisirea costurilor de energie ı̂ntr-un cadru casnic.