POMPA DE CALDURA FOREST PRO AER-APA 9 KW, MONOFAZAT

Disponibil la comanda

18971.45 lei TVA 9% inclus

Pentru a beneficia de prevederile alin.(3) lit.q), r), si s), cumparatorii persoane juridice au obligatia de a semna la dispozitia furnizorului o declaratie pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr.1 la prezenta lege. In cazul cumparatorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusa conform prevederilor alin. (3) lit. p), r), si s) pe baza semnaturii cumparatorului de primire a produselor, aplicata pe factura in care se mentioneaza expres adresa locuintei de instalare a produselor, iar in caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaratii pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr. 2 la prezenta lege. (Legea 39/2023)

Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport.

FORMULAR DE COMANDĂ
SKU: CGK030V4P-22106002 Categorie:

Descriere

ERP A+++ – Use R290 Refrigerant

Fabricate cu agenți frigorifici sustenabili R290, potențialul de încălzire globală (GWP) este de până la 3,3, pompele noastre de căldură R20 contribuie la eliminarea emisiilor de carbon. Este evaluat cu o etichetă energetică A+++. Unitatea poate economisi pana la 50%-80% din energie comparativ cu alte modele similare

Aspect ușor de utilizat

  • Panoul frontal al pompei de căldură SPRSUN R290 este alcătuit din panou blister, spatele și panourile cu plasă laterală sunt realizate din tablă, ceea ce poate suporta cerințe mai mari de aspect personalizat.
  • Pompa de căldură R290, cu capac de plasă turnat prin injecție în spirală, în conformitate cu forma aerodinamică, este favorabilă fluxului de reducere a zgomotului.
  • Mânerele mari din plastic de pe panoul din spate sunt proiectate pentru acces facil la cablurile de alimentare și întreținere.

Sistem de control inteligent CAREL

Modulul de monitorizare a consumului încorporat, puteți vizualiza în timp real și date istorice de tensiune, curent, putere și COP în Controllerul Carel. Consumul de energie este mai intuitiv prin afișarea graficului curbei, iar funcția de afișare a debitului de apă este adăugată.
Echipate cu un ecran tactil inteligent care funcționează prin WIFI, pompele de căldură R290 permit utilizatorilor să controleze dispozitivul de la distanță printr-o APP.
Sistemul de control inteligent acceptă dezghețarea inteligentă, intrând automat în modul de dezghețare atunci când sunt îndeplinite condițiile, îmbunătățind astfel fiabilitatea și eficiența unității pompei de căldură R290.re

Siguranță ridicată și rezistentă la explozie

Pompele de căldură SPRSUN R290, folosesc piese de primă clasă, cum ar fi compresorul special de siguranță Panasonic R290, supapa de expansiune electronică CAREL rezistentă la explozie, releu antiexplozie, pompă de apă Grundfos și alte componente de înaltă calitate pentru a asigura siguranța.
Supapă de evacuare încorporată și supapă de limitare a presiunii: Când există o scurgere de agent frigorific R290, agentul frigorific poate fi descărcat prin aceasta.
Supapa cu ac din structură adoptă o metodă de etanșare. Jaluzelele de pe partiția din mijloc și găurile de convecție de pe șasiu pot crește convecția aerului și pot împiedica agentul frigorific să atingă concentrații explozive.
Design de control electronic sigur: Dispunerea cutiei electrice a pompei de căldură R290 a fost optimizată, iar cablajul este mai rezonabil și mai ordonat.
Are siguranțe încorporate și protecție mecanică a comutatorului de înaltă tensiune pentru a obține o protecție multiplă la supracurent

Funcția SG-Ready

Integrarea unui „SG-Ready” asigură că pompa de căldură SPRSUN R290 comunică cu rețeaua inteligentă, permițând o optimizare excelentă a energiei și o integrare în rețea.

Rezistenta la socuri/Reducerea zgomotului

Moduri opționale zi și noapte – permite funcționarea cu frecvență joasă și zgomot redus în modul noapte pentru un mediu mai confortabil;
Reducerea totală a zgomotului – Piesele ranforsate pentru reducerea vibrațiilor, împreună cu reducerea dublă a zgomotului a compresorului și acoperirea completă a materialului de izolare fonică pe panoul interior, fac pompa de căldură R290 să funcționeze mai silențios.
Utilizați grila spiralată turnată prin injecție pentru a varia fluxul de aer și pentru a reduce zgomotul.”

Tehnologie Full DC Inverter

Pompa de căldură cu sursă de aer R290 adoptă tehnologia de conversie a frecvenței DC pentru a îmbunătăți capacitatea de încălzire la temperatură joasă. În climatele reci, capacitatea de încălzire este cu 30% mai mare decât pompele de căldură tradiționale.

Functionare la temperatura exterioara de pana la -25°C

Combinând agentul frigorific natural R290 și tehnologia de încălzire cu invertor, noua pompă de căldură R290 poate funcționa de la -25°C la 45°C, menținând un COP ridicat și o stabilitate fiabilă. Temperatura apei la ieșire atinge 75°C fără încălzire electrică

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „POMPA DE CALDURA FOREST PRO AER-APA 9 KW, MONOFAZAT”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This field is required.

Specificatii tehnice Numar Tip
Capacitate incalzire 9.0kw
Capacitate racire 8.0kw
Alimentare 220-240/50/1
C.O.P Min./Max.(A7℃/W35℃) 4.14 / 5.26
Temperatura mediului de lucru -25°C~45°C
Incalzire power input Min./Max.(A7℃/W45℃) 0.78 / 2.45 kw
Racire power Input Min./Max.(A35℃/W18℃) 0.84 / 2.61 kw
Dimensiuni unitate externa 1165*490*960mm
Compresor Panasonic
Controler Carel Touch screen Controller (cu adaptor wifi)
Moduri operare incalzire casa + racire + apa calda

 

FORMULAR DE COMANDĂ