Suport de perete pentru modul acumulator Huawei LUNA2000 Wall Bracket

418.56 lei TVA 9% inclus

Disponibil la precomanda in 15-20 zile

Pentru a beneficia de prevederile alin.(3) lit.q), r), si s), cumparatorii persoane juridice au obligatia de a semna la dispozitia furnizorului o declaratie pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr.1 la prezenta lege. In cazul cumparatorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusa conform prevederilor alin. (3) lit. p), r), si s) pe baza semnaturii cumparatorului de primire a produselor, aplicata pe factura in care se mentioneaza expres adresa locuintei de instalare a produselor, iar in caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaratii pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr. 2 la prezenta lege. (Legea 39/2023)
Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport.
Credit module tbi bank 3.3.9

96.20 Lei x 4 rate

Categorie:

Descriere

Huawei LUNA2000 Wall Bracket este un suport de perete compatibil cu bateriile Huawei LUNA2000 si Huawei LUNA2000-5/10/15-S0. Aceasta baterie de inalta tensiune va fi compatibila cu o mare varietate de invertoare de autoconsum de pe piata si se va utiliza impreuna cu noile invertoare monofazate Huawei SUN2000 2-6KTL-L1.

Pentru instalarea pe podea, baza trebuie sa aiba o inaltime de 50 mm. Daca cerintele de impermeabilitate nu pot fi indeplinite, bateria poate fi montata pe perete (seturile de montare trebuie achizitionate separat). Pentru instalarea pe perete si pe podea, asigurati-va ca sunt indeplinite cerintele capacitatii portante (un modul de extindere a bateriei cantareste 50 kg).

Acest suport este compatibil doar cu modulul de baterie Huawei LUNA2000 5kWh.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suport de perete pentru modul acumulator Huawei LUNA2000 Wall Bracket”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This field is required.

Specificatii tehnice Numar Tip
Dimensiuni 584 x 160 x 371 mm
Greutate 5 Kg
Setul contine suport de perete pentru modul acumulator Huawei LUNA2000 Wall Bracket