Sina aluminiu 2.1

52.32 lei TVA 9% inclus

Disponibil la precomanda in 15-20 zile

Pentru a beneficia de prevederile alin.(3) lit.q), r), si s), cumparatorii persoane juridice au obligatia de a semna la dispozitia furnizorului o declaratie pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr.1 la prezenta lege. In cazul cumparatorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusa conform prevederilor alin. (3) lit. p), r), si s) pe baza semnaturii cumparatorului de primire a produselor, aplicata pe factura in care se mentioneaza expres adresa locuintei de instalare a produselor, iar in caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaratii pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr. 2 la prezenta lege. (Legea 39/2023)

Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport.

În stoc

SKU: PD-R50 Categorii: ,

Descriere

Sina Aluminiu 2.1

Sina Aluminiu

Structura de prindere cu sina, de mici dimensiuni, pentru fixarea pe acoperis din tabla cutata a 2 panouri fotoelectrice monocristaline sau policristaline este realizata in intregime din aluminiu de inalta calitate. Accesoriile sunt fabricate din otel inoxidabil A2-70. Unul dintre cele mai rezistente materiale la coroziune disponibile. Oferindu-le acestora o rezistenta la tractiune de 700 N/mm2. Aliajul cadrului de fixare din aluminiu este EN AW-6005A T6, acesta fiind un aliaj pentru uz general potrivit pentru structuri cu rezistenta medie.

Toate elementele de sustinere si de prindere au fost supuse unor teste de tractiune mecanica. Pentru a verifica daca acestea coincid cu specificatiile de proiectare, garantand, astfel, o structura de inalta calitate.

Recomandam ca, inainte de instalare, sa verificati daca structura acoperisului este suficient de rigida pentru a sustine structura de prindere din aluminiu impreuna cu cele 2 panouri fotovoltaice.

Material: Aluminiu .

Pentru a vedea toata gama de Sisteme de Prindere click aici!

Pentru alte detalii despre acest produs, va rugam sa ne contactati office@voltexpert.ro

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sina aluminiu 2.1”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This field is required.

Specificatii tehnice Numar Tip