Kit Complet Sistem Fotovoltaic 8 KW DEYE Trifazic ON Grid (fara montaj)

17667.94 lei TVA 9% inclus

+ Taxa de timbru: 416.74 lei (TVA 19% inclus)

Pentru a beneficia de prevederile alin.(3) lit.q), r), si s), cumparatorii persoane juridice au obligatia de a semna la dispozitia furnizorului o declaratie pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr.1 la prezenta lege. In cazul cumparatorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusa conform prevederilor alin. (3) lit. p), r), si s) pe baza semnaturii cumparatorului de primire a produselor, aplicata pe factura in care se mentioneaza expres adresa locuintei de instalare a produselor, iar in caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaratii pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr. 2 la prezenta lege. (Legea 39/2023)
Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport.
Credit module tbi bank 3.3.9

873.64 Lei x 24 rate

Descriere

Energia Verde la Îndemâna Ta: Descoperiți puterea energiei solare cu Kit-ul nostru Complet Sistem Fotovoltaic 8 KW DEYE Trifazic ON Grid . Acest pachet reprezintă soluția ideală pentru cei care doresc să își reducă amprenta de carbon și să economisească costurile energetice, oferind în același timp o eficiență și fiabilitate de top.

Componente de Înaltă Calitate: Kitul include 16 panouri fotovoltaice Longi de 505W, cunoscute pentru eficiența lor excepțională în captarea energiei solare. Invertorul DEYE ON Grid Trifazic de 8kW SUN‐8K‐G05 este proiectat pentru a optimiza producția de energie și a asigura o conversie eficientă a energiei solare în electricitate.

Conectivitate Optimă ON Grid: Acest sistem fotovoltaic 8 KW DEYE Trifazic este proiectat pentru a funcționa în rețea (ON Grid), oferindu-vă avantajul de a fi conectat direct la rețeaua electrică existentă. Această conectivitate ON Grid vă permite să utilizați energia solară produsă în timp real, și în același timp, să vă bazați pe rețeaua electrică atunci când producția solară nu este suficientă. Mai mult, în zilele cu producție excedentară, puteți redirecționa energia neutilizată înapoi în rețea, potențial beneficiind de compensații sau creditări pe factura de electricitate. Sistemul ON Grid vă asigură o tranziție lină între energia solară și cea de rețea, maximizând eficiența și reducând dependența de sursele tradiționale de energie, totul cu un control optim și o monitorizare ușoară a consumului și producției de energie.

Siguranță și Durabilitate: Sistemul include un tablou DC cu descărcătoare, separatori cu fuzibili și cleme AVK, precum și un tablou AC cu siguranță automată și descărcătoare AC. Aceste elemente asigură protecția sistemului împotriva supratensiunilor și a fluctuațiilor de curent, garantând o durată lungă de viață și performanță stabilă.

Conectivitate și Monitorizare Ușoară: Cu ajutorul tabloului BMPM inclus, puteți monitoriza și gestiona eficient producția de energie. Acest lucru vă permite să urmăriți consumul, producția și să optimizați utilizarea energiei solare generate.

Eco-friendly și Cost-Eficient: Acest sistem fotovoltaic nu doar că vă ajută să economisiți la facturile de electricitate, dar contribuie și la un mediu mai curat. Prin utilizarea energiei solare, reduceți emisiile de gaze cu efect de seră și sprijiniți utilizarea resurselor regenerabile.

Pachetul Include: Panouri fotovoltaice, invertor, sine și piese de îmbinare, cleme intermediare și de capăt, șuruburi de prindere, copex metalic, canale de cablu, cabluri solare și de împământare, conectori MC4, tablouri DC și AC, BMPM.

Acest kit complet vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a face trecerea la energia solară, cu flexibilitatea de a alege instalarea preferată. Investiți într-un viitor sustenabil și economisiți pe termen lung cu acest sistem fotovoltaic de top!

Informații suplimentare

Brand

Putere (kW)

Tip bransament

Tip Invertor

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Kit Complet Sistem Fotovoltaic 8 KW DEYE Trifazic ON Grid (fara montaj)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This field is required.

Specificatii tehnice Numar Tip
Panou fotovoltaic Longi 16
Invertor DEYE ON Grid Trifazic 8kW SUN‐8K‐G05 1
Sina R52 L2100 mm 18
Piesa de imbinare sina R52 14
Clema intermediara kit 30-40mm 36
Clema de capat 35mm - sistem balast 16
Surub de prindere sina picior L 48
Clema prindere tip L 48
Copex metalic 32 mm, cu izolatie PVC rezistent UV 20
Canal cablu PVC 50x30 (2m) 4
Cablu MYYM 5x6 mmp, izolatie PVC 30
Cablu solar 1*6 mm2 (Rosu si Negru) 70
Cablu impamantare MYF 1*10 mmp 15
Conector MC4 4
Tablou DC (descarcatoare DC, separatori cu fuzibili, cleme AVK) 1
Tablou AC (siguranta automata, descarcatoare AC, cleme AVK) 1
Tablou BMPT 1

 

FORMULAR DE COMANDĂ