-28%

Invertor monofazat hibrid, 3 kW, 3000 W, Smart Dongle Wi-Fi Integrat, Huawei SUN2000-3KTL-L1

Prețul inițial a fost: 3147.38 lei.Prețul curent este: 2261.75 lei. TVA 9% inclus

Pentru a beneficia de prevederile alin.(3) lit.q), r), si s), cumparatorii persoane juridice au obligatia de a semna la dispozitia furnizorului o declaratie pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr.1 la prezenta lege. In cazul cumparatorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusa conform prevederilor alin. (3) lit. p), r), si s) pe baza semnaturii cumparatorului de primire a produselor, aplicata pe factura in care se mentioneaza expres adresa locuintei de instalare a produselor, iar in caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaratii pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr. 2 la prezenta lege. (Legea 39/2023)
Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport.

În stoc

Credit module tbi bank 3.3.9

119.75 Lei x 24 rate

Categorie:

Descriere

Invertor monofazat hibrid, 3 kW, 3000 W, Smart Dongle Wi-Fi Integrat, Huawei SUN2000-3KTL-L1

Invertor monofazat hibrid

Huawei SUN2000-5KTL-L1 este un invertor monofazat care este deosebit de potrivit pentru instalațiile rezidențiale de autoconsum. Acest invertor de putere de ieșire de 5.000 W are o eficiență maximă de 98,4% și este completat perfect de optimizatorii de panou SUN2000P-450W

Usor de instalat si de folosit:
Fără ecran LCD. Wi-Fi încorporat (4G opțional). Permite pornirea rapidă datorită aplicației Huawei Solar. Noul Huawei SUN2000-5KTL-L1 poate fi configurat cu un singur clic și este ușor de instalat datorită greutății sale reduse, deoarece cântărește 12 kg.

Silentios
Noul invertor Huawei nu are ventilatoare, ceea ce îl face deosebit de silențios și potrivit pentru utilizare în locuințe.

Invertor hibrid de ultimă generație
Huawei SUN2000-5KTL-L1 are o intrare pentru baterie. Poate combina energia generată de câmpul fotovoltaic împreună cu energia stocată pentru a furniza toată puterea de care are nevoie casa ta. Interfața de stocare încorporată vă permite să instalați baterii fără elemente suplimentare. Noua serie Huawei L1 pentru instalatii rezidentiale este compatibila cu bateriile de inalta tensiune LG Chem RESU 7H sau 10H precum si cu noua baterie modulara Huawei LUNA2000-SO.

Monitorizare
Această serie de invertoare șir rezidențiale are WLAN integrat, dar poate fi extinsă cu utilizarea Dongle-ului Huawei. Comunicarea prin rețele mobile (Huawei Smart Dongle 4G) este o opțiune sau puteți utiliza comunicarea prin cablu (Huawei Smart Dongle WLAN FE). Noul invertor Huawei are Module Level Monitoring, care permite monitorizarea individuală a panourilor solare datorită noilor optimizatoare de putere Huawei SUN2000L-450W-P.

Prin FusionSolar Smart PV Management System, Huawei oferă tot controlul instalației fotovoltaice, permițând să cunoaștem în orice moment și din orice loc consumul și producția instalației noastre.

Sigur și de încredere
Huawei SUN2000-5KTL-L1 are un rating IP65 și, ca atare, are o protecție remarcabilă împotriva influențelor externe. Invertorul este răcit prin convecție naturală. De asemenea, are protecție integrată împotriva trăsnetului atât pentru curent continuu, cât și pentru curent alternativ. În plus, invertorul are protecție integrată împotriva arcurilor de curent.

Pentru a vedea toata gama de Accesorii click aici!

Pentru alte detalii despre acest produs, va rugam sa ne contactati office@voltexpert.ro

Informații suplimentare

Greutate 12 kg
Brand

Putere (kW)

Tip bransament

Tip Invertor

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Invertor monofazat hibrid, 3 kW, 3000 W, Smart Dongle Wi-Fi Integrat, Huawei SUN2000-3KTL-L1”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This field is required.

Specificatii tehnice Numar Tip
Tip Invertor Hibrid
Faza invertor monofazat
Categorie putere invertor 3-5, 5-10 kW
Putere maxima invertor 7.5 kW peak
Putere invertor 3.0 kW
Eficienta maxima 98.4 %
Tip de unda invertor unda sinusoidala pura
Numar de MPPT 2
Tensiune de lucru MPPT 90-560 V
Curent de intrare maxim 12.5 A
Tensiune de intrare maxima 600V
Putere nominala de iesire 3000W
Curent de iesire max 25 A
Distorsiune armonica totala: ≤ 3 %
Numar de intrari DC 2
Tensiune nominala de intrare 360 V
Grad de protectie IP65
Dimensiuni 36.5 x 36.5 x 14 cm
Greutate 12.3 kg