Dongle conectare internet Huawei SDongleA-03-EU – 4G

686.70 lei TVA 9% inclus

Disponibil la precomanda in 15-20 zile

Pentru a beneficia de prevederile alin.(3) lit.q), r), si s), cumparatorii persoane juridice au obligatia de a semna la dispozitia furnizorului o declaratie pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr.1 la prezenta lege. In cazul cumparatorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusa conform prevederilor alin. (3) lit. p), r), si s) pe baza semnaturii cumparatorului de primire a produselor, aplicata pe factura in care se mentioneaza expres adresa locuintei de instalare a produselor, iar in caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaratii pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr. 2 la prezenta lege. (Legea 39/2023)

Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport.

Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport.

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Dongle conectare internet Huawei SDongleA-03-EU – 4G

Dongle conectare internet 4G

Huawei SDongleA-03-EU Smart Dongle 4G este un adaptor de rețea care suportă semnalele 2G, 3G, respectiv 4G pentru transmiterea datelor și oferă asistență pentru un maximum de 10 dispozitive.
Acesta suportă o monitorizare în timp real a nivelului pe care îl are semnalul și gestionează starea operației cu ajutorul unui sistem de management al aplicației mobile. De asemenea, acest adaptor suportă criptarea datelor în vederea transmisiei lor. Asigurând astfel siguranța acestora, precum și conexiunea directă la sisteme de monitorizare terță parte.
Clasa de protecție IP65 oferă posibilitatea de reconectare automată. Fiind posibilă completarea datelor după întreruperea lanțului de date în vederea unei transmisii precise și fiabile a datelor.

Pentru a vedea toata gama de Accesorii click aici!

Pentru alte detalii despre acest produs, va rugam sa ne contactati office@voltexpert.ro

Informații suplimentare

Greutate 0.09 kg
Brand

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dongle conectare internet Huawei SDongleA-03-EU – 4G”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This field is required.

Specificatii tehnice Numar Tip