Back-up Huawei System trifazic

4416.45 lei TVA 9% inclus

Disponibil la precomanda in 15-20 zile

Pentru a beneficia de prevederile alin.(3) lit.q), r), si s), cumparatorii persoane juridice au obligatia de a semna la dispozitia furnizorului o declaratie pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr.1 la prezenta lege. In cazul cumparatorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusa conform prevederilor alin. (3) lit. p), r), si s) pe baza semnaturii cumparatorului de primire a produselor, aplicata pe factura in care se mentioneaza expres adresa locuintei de instalare a produselor, iar in caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaratii pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr. 2 la prezenta lege. (Legea 39/2023)
Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport.

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Back-up Huawei System trifazic

Back-up Huawei System trifazic pentru rețeaua de uz casnic asigură alimentarea sarcinilor dumneavoastră chiar și în cazul unei pene de curent. În combinație cu seria de invertoare M1 (trifazate), cutia de rezervă permite funcționarea cu energie de urgență în cazul unei defecțiuni a rețelei. Instalarea și operarea Backup Box pentru sisteme solare este foarte simplă. Dispozitivul acceptă comunicarea cu invertorul pur și simplu prin intermediul unei intrări digitale. Timpul de comutare este de 1-2 secunde.

Acest dispozitiv este necesar doar in cazul in care se doreste utilizarea acumulatorilor HUAWEI LUNA2000 in regim de avarie (fara retea) si de a consuma energia stocata doar de catre un anumit grup de consumatori, denumiti generic vitali (de ex: frigider, iluminat, dispozitive electronice cu un consum redus, etc.).

Caracteristici tablou alimentare rezerva:
• Compatibilitate invertor: gama M1 (trifazat)
• Curent maxim iesire: 15.2 A in regim de backup (o singura faza)

Pentru a vedea toata gama de Accesorii click aici!

Pentru alte detalii despre acest produs, va rugam sa ne contactati office@voltexpert.ro

Informații suplimentare

Greutate 11 kg
Brand

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Back-up Huawei System trifazic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This field is required.

Specificatii tehnice Numar Tip