Kit Complet Sistem Fotovoltaic 5 KW DEYE Monofazic ON Grid (fara montaj)

12496.01 lei TVA 9% inclus

+ Taxa de timbru: 271.08 lei (TVA 19% inclus)

Pentru a beneficia de prevederile alin.(3) lit.q), r), si s), cumparatorii persoane juridice au obligatia de a semna la dispozitia furnizorului o declaratie pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr.1 la prezenta lege. In cazul cumparatorilor persoane fizice, furnizorii pot aplica cota redusa conform prevederilor alin. (3) lit. p), r), si s) pe baza semnaturii cumparatorului de primire a produselor, aplicata pe factura in care se mentioneaza expres adresa locuintei de instalare a produselor, iar in caz contrar fiind obligate la depunerea unei declaratii pe propria raspundere conform modelului prevazut in anexa nr. 2 la prezenta lege. (Legea 39/2023)
Acest produs poate genera costuri suplimentare de transport.
Credit module tbi bank 3.3.9

604.78 Lei x 24 rate

Descriere

Descoperă autonomia energetică cu Sistemul Fotovoltaic 5 KW DEYE Monofazic ON Grid. Acest sistem integrat este ideal pentru cei care doresc să investească în energie regenerabilă, oferind o capacitate  suficientă pentru a acoperi necesitățile unei gospodării cu un consum mediu intre 350 si 500 KW/luna

Garantie Panouri Fotovoltaice :15 ani
Garantie Invertor:10 ani

Componentele Sistemului Fotovoltaic 5 KW DEYE Monofazic ON Grid:

 • Panouri Fotovoltaice (10 bucăți): Eficiență maximă în captarea energiei solare, asigurând performanță de lungă durată.
 • Invertor DEYE ON Grid Monofazic 5kW SUN-5K-G : Converteste energia solară în energie electrică stabilă, fiind compatibil cu rețeaua de acasă.
 • Sistem de Montaj: Include șine, piese de îmbinare, cleme intermediare și de capăt, plus șuruburi de prindere, pentru o instalare sigură și durabilă.
 • Protecție și Cablare: Cabluri solare, cabluri de împământare, copex metalic rezistent la UV, și canale de cablu PVC asigură conexiuni sigure și protejate.
 • Tablouri Electrice: Tablou DC cu componente de siguranță și un tablou AC, plus un tablou BMP pentru administrarea eficientă a energiei.

Avantaje ale Instalării Panourilor Fotovoltaice:

 • Autonomie Energetică: Generarea propriei energii electrice reduce dependența de rețeaua publică, oferind independență energetică și protecție împotriva întreruperilor neașteptate de curent.
 • Scădere Semnificativă a Costurilor: Pe termen lung, energia solară scade semnificativ costurile cu energia electrică, fiind o sursă gratuită și inepuizabilă de energie.
 • Creșterea Eficienței Energetice: Sistemele fotovoltaice moderne, cum este sistemul Huawei, sunt extrem de eficiente, transformând o mare parte din energia solară în energie electrică utilizabilă.
 • Susținerea Sustenabilității: Adoptarea energiei solare contribuie la eforturile globale de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră, având un impact pozitiv asupra mediului.
 • Valorificare Optimală a Spațiului Neutilizat: Instalarea panourilor solare pe acoperișuri sau în alte zone neutilizate maxim valorifică aceste spații.
 • Durabilitate și Puțină Întreținere: Sistemele fotovoltaice sunt proiectate să reziste peste 25 de ani, necesitând întreținere minimă, ceea ce le face o investiție durabilă și fiabilă.
 • Creștere în Valoarea Proprietății: Proprietățile dotate cu sisteme fotovoltaice sunt adesea evaluate la prețuri mai mari datorită capacității lor de a genera energie regenerabilă.
 • Rapiditatea Returului Investiției: Deși instalarea inițială poate fi costisitoare, economiile generate și posibilele venituri suplimentare din vânzarea energiei neutilizate pot accelera recuperarea investiției.

Kitul nostru Fotovoltaic 5 KW DEYE Monofazic ON Grid include toate componentele necesare pentru o instalare completă, oferind o soluție eficientă și prietenoasă cu mediul pentru nevoile tale energetice.

Informații suplimentare

Brand

Putere (kW)

Tip bransament

Tip Invertor

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Kit Complet Sistem Fotovoltaic 5 KW DEYE Monofazic ON Grid (fara montaj)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This field is required.

Specificatii tehnice Numar Tip
Panou fotovoltaic Longi 10
Invertor DEYE ON Grid Monofazic 5kW SUN-5K-G 1
Sina R52 L2100 mm 10
Piesa de imbinare sina R52 8
Clema intermediara kit 30-40mm 20
Clema de capat 35mm - sistem balast 30
Clema prindere tip L 30
Copex metalic 32 mm, cu izolatie PVC rezistent UV 20
Canal cablu PVC 50x30 (2m) 4
Cablu MYYM 3x6 mmp, izolatie PVC 30
Cablu solar 1*6 mm2 (Rosu si Negru) 40
Cablu impamantare MYF 1*10 mmp 15
Conector MC4 4
Tablou DC (descarcatoare DC, separatori cu fuzibili, cleme AVK) 1
Tablou AC (siguranta automata, descarcatoare AC, cleme AVK) 1
Tablou BMPM 1

 

FORMULAR DE COMANDĂ